Шляхи вирішення проблем матеріального устаткування шкіл для працюючої молоді (1958-1964 рр. ) - Компанієнко, О.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
У статті розглядаються особливості матеріального забезпечення нормального функціонування мережі шкіл робітничої і селянської молоді, рівень забезпечення їх різними видами матеріально-технічного та навчального обладнання.