Меценатська діяльність фондів українських спортсменів - Дзюбан, О.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
Розкрито та проаналізовано діяльність благодійних фондів, створених відомими українськими спортсменами для підтримки та розвитку сучасного спорту в Україні. З’ясовані мета та причини створення фондів, зроблено висновки щодо ефективності та напрямків діяльності.