Тираспольський укріплений район – заручник обставин (1941 р. ) - Коваль, М.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
Реконструйовано хід бойових дій в смузі Тираспольського укріпленого району влітку 1941 року та вказано причини його прориву.