Русини – нащадки Русі-України - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
Рецензія на колективну монографію: Українці-русини: етнолінгвістичні та етнокультурні процеси в історичному розвитку (Київ, 2013).