Неіснування глобального розв’язку змішаної задачі для рівняння типу Ейдельмана - Торган, Г.Р. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Розглянуто змішану задачу для нелінійного рівняння типу Ейдельмана в обмеженій області. Одержано достатні умови існування локального узагальненого розв'язку та неіснування глобального розв'язку.