Періодична задача для сингулярно збуреного параболічного рівняння другого порядку - Хмельовський, М.Г. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Побудовано асимптотичне розвинення розв'язку періодичної задачі для сингулярно збуреного параболічного рівняння другого порядку.