Розвиток сигналізаційних систем на Південно-Західних залізницях - Сандул, І.А. (Питання історії науки і техніки, 2010)
Дану статтю присвячено проблемам дослідження сигналізаційних систем на залізниці інженерами Одеського відділення Російського технічного товариства. Наведено коротку характеристику основних систем сигналізації, що використовувались на Південно-Західних залізницях. Окремо виділено роботи С.А. Штольцмана.