Вітаємо з ювілеєм! (Питання історії науки і техніки, 2010)
Вітання з ювілеєм директора Житомирського музею космонавтики ім. С.П. Корольова Копил Ольгу Андріївну та директора історико-архітектурного музею-заповідника “Київська фортеця” Кулініча В’ячеслава Яковича.