Дослідження історії розвитку засобів приготування кормосумішок в контексті системного підходу до вивчення еволюції годівлі тварин - Войтюк, Д.Г.; Ачкевич, О.М. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті розглядається використання методу системного підходу до дослідження впливу зовнішніх факторів науково-технічного та соціально-економічного характеру на історію становлення і розвиток напрацювань машинної технології приготування кормових сумішей для сільськогосподарських тварин.