Внесок М.Ф. Балжі в конструкцію гусеничних машин - Лупаренко, Г.В. (Питання історії науки і техніки, 2010)
На основі доступних джерел розглядається біографія Михайла Федоровича Балжі, його конструкторська і наукова діяльність по створенню та вдосконаленню різних видів гусеничної техніки та озброєнь. Увага акцентується на опрацюванні тракторів та артилерійських тягачів.