С.П. Кулжинський та К.К. Гедройц: з історії творчих взаємин - Черниш, О.О. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті представлені результати історико-наукового дослідження співпраці на науковій ниві двох талановитих вчених у галузі агрохімії та ґрунтознавства С.П. Кулжинського та К.К. Гедройца.