Інтелектуалізація процесів документаційного управління у науково-технічному розвитку України - Отомась, І.Г. (Питання історії науки і техніки, 2010)
Висвітлено в історичному досліджені тенденції та пріоритети науково- технічного розвитку промисловості України. Показано особливості інтелектуалізації процесів документаційного управління науки та інноваційної діяльності в умовах політичної і економічної системи УРСР.