Танки Т-34 в дивизии СС «Дас Райх» в 1943 году - Пономаренко, Р.О. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті розглядається історія використання трофейних радянських танків Т-34 в панцер-гренадерській дивізії СС «Дас Райх» в 1943 році. Основна увага приділена технічним та організаційним моментам, а також бойовому застосуванню цих танків.