Оцінка розвитку промислового виробництва - Білопольський, М.Г.; Турченко, Д.К.; Харченко, В.А. (Вісник економічної науки України, 2014)
Подано шляхи розвитку підприємств промислового сектору економіки на перспективу на основі державної підтримки товаровиробників, впровадження інновацій, інвестування у передові технології, залучення банківських коштів на вигідних умовах, іноземних капіталовкладень, що дозволяє конкурувати на внутрішньому ринку, відповідати загальноприйнятим стандартам якості, збільшувати прибутки та займати активну позицію у сфері соціальної відповідальності.