Підходи до формування соціального пакета як сучасного інструменту мотивації працівників - Котова, Н.І.; Нікуліна, А.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
Узагальнено підходи щодо сутності та формування соціального пакета як інструменту мотивації працівників. Надано пропозиції з удосконалення його структури, складових і змістовного наповнення. Визначено чинники, які негативно впливають на процес запровадження соціального пакета.