Шановні колеги! (Питання історії науки і техніки, 2011)
Повідомляємо, що за розпорядженням Президії Національної Академії наук України № 408 від 15.06.2007 р. в Центрі пам’яткознавства НАН України і УТОПІК з 01.09.2008 р. діє аспірантура.