Взаємодія суб’єктів соціальної відповідальності: концептуальні підходи та напрями забезпечення - Панькова, А.Д. (Вісник економічної науки України, 2014)
Розглянуто та визначено основні теоретичні підходи взаємодії суб’єктів соціальної відповідальності. Проведено аналіз існуючих передумов становлення соціальної відповідальності на базі експертного опитування. Запропоновано авторську модель взаємодії суб’єктів соціальної відповідальності.