Бджільництво стародавніх народів: зародження галузевих знань - Щебетюк, Н.Б. (Питання історії науки і техніки, 2011)
Висвітлено початок еволюційного розвитку бджільництва найвідоміших культур народів стародавнього світу, як передумови виникнення наукових основ галузі.