Формування матеріальної бази Української рентгенологічної академії у 1920-ті роки (на прикладі спорудження нової будівлі) - Кисільова, Т.О. (Питання історії науки і техніки, 2011)
Досліджено процес спорудження нової будівлі Українського Рентгенологічного та Радіологічного Інституту. Виявлені та введені до наукового обігу нові архівні матеріали, використання яких дозволило з’ясувати та уточнити низку питань щодо умов праці, матеріального забезпечення першого рентгенологічного закладу в Україні, процесу побудови нової будівлі та введення її в експлуатацію.