Метод Фаедо–Гальоркіна для еволюційних включень з некоерцитивними Wλ-псевдомонотонними відображеннями - Касьянов, П.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто клас диференцiально-операторних включень I порядку з некоерцитивними Wλ-псевдомонотонними вiдображеннями. Методом Фаедо–Гальоркiна дослiджено проблему iснування розв’язання задачi Кошi для даних включень. Отримано важливi апрiорнi оцiнки розв’язкiв та їх похiдних. Дослiджено залежнiсть множини розв’язкiв вiд параметра. Наведено приклад, що iлюструє запропонований пiдхiд до дослiдження розглянутої проблеми.