Становлення і розвиток ветеринарної освіти в Росії - Корольов, А.Г. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті представлено становлення і розвиток ветеринарної освіти в Росії у зв'язку з розвитком ветеринарного напряму в Петербурзькій медико-хірургічній академії.