Наукова діяльність Полтавської дослідної станції як приклад становлення і розвитку сільськогосподарської дослідної справи в Україні у галузі тваринництва - Татарчук, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті представлений аналіз результатів наукової діяльності Полтавської сільськогосподарської дослідної станції і її внеску в розвиток тваринництва як складової сільського господарства.