Брати Боголюбови - Харитонова, М.О.; Євдокименко, І.Д. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті розглядається життєвий шлях і творчі досягнення трьох братів Миколи,Олексія і Михайла Боголюбових, тісно пов’язаних з Україною. Кожний з них був видатним вченим і вніс неоцінений внесок в розвиток світової науки.