О возможных весовой нагрузке, демпфировании, жесткости пружин в электромагнитном вибровозбудителе при полигармоническом управлении - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
На основi заданого керованого полiгармонiчного напруження визначаються маса вагового навантаження, коефiцiєнти дисипацiї та пружностi в електромагнiтному вiброзбуджувачi.