Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова - Коцюбанська, О.О. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У статті розглядається розвиток кондитерської промисловості Харкова у мануфактурній та фабрично-мануфактурній стадіях, його особливості та загальні закономірності. В окремому порядку приділяється увага персоналіям кондитерського світу Харкова та співвідношенню продуктів регіональної специфіки та загальноєвропейського асортименту.