Луганський культурний музей в радянській музейній мережі початку 1920-х років - Принь, М.О. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У статті розглянуто маловідому сторінку становленню музейної мережі регіону – історію створення та діяльності одного з перших радянських музеїв України Луганського культурного музею.