Розвиток охорони праці в Україні - Сорочинська, О.Л. (Питання історії науки і техніки, 2012)
Коротко розглянуто основні етапи розвитку науки про охорону праці в Україні. Наведені основні законодавчі документи в галузі охорони праці, які діють на даний час в Україні. Визначено важливість покращення охорони праці на підприємствах для більш безпечних умов праці.