Діяльність професора Букреєва Б.Я. на Київських Вищих жіночих курсах (кінець ХIХ – початок ХХ ст.) - Мирошниченко, О.В. (Питання історії науки і техніки, 2012)
Розглядається діяльність українського математика і педагога Букреєва Б.Я на Київських Вищих жіночих курсах, який зробив великий внесок у розвиток математичної освіти українських жінок.