Роль зниженої лексики в мові засобів масової інформації - Євграфова, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються дефініції арго, жаргону, сленгу, стьобу, просторіччя, а також функціонування цих стилістичних категорій на сторінках газети “Україна молода”.