Порушення лексичної норми на сторінках газет - Ріпей, М. В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Розглянуто ненормативне вживання лексем “зараз”, “дозволяти”, “основний”, „все”, “питання”, “відсутність”, “носити ім’я” у газетних матеріалах та запропоновано правильні відповідники. Зосереджено увагу на вирішенні значень слів, які у “Великому тлумачному словнику сучасної української мови" подано як синоніми. Приклади наведено з таких газет: „Високий Замок", „Газета.24", „День", „Дзеркало тижня ", „Експрес".