Мовно-стилістичні новації в есеїстиці Юрія Андруховича - Шебеліст, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
На матеріалі публікацій у суспільно-політичній пресі аналізуються мовно-стилістичні особливості есеїстики відомого українського письменника Юрія Андруховича.