Об'єктивність і правда в журналістиці - Михайлин, I.Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Головним принципом журналістики с не об’єктивність, а правда. Критерієм правди є справедливість, сприйнята як дотримання норм загальнолюдської моралі й орієнтація на ідеал повноцінного національного розвитку.