Системний підхід: нова наукова парадигма журналу „ The Ecologist" - Бондаренко, Т.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті досліджено системний підхід, що пропонується журналом "The Ecologist", як альтернатива сучасній науковій парадигмі.