Особливості підготовки новинних радіопрограм з України для закордонної аудиторії - Павленко, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті досліджуються особливості підготовки новинних програм Всесвітньої служби радіомовлення України для закордонної аудиторії. Розглядаються основні принципи відбору подій для висвітлення в міжнародному радіоефірі.