До питання якості вітчизняних Інтернет-видань - Чабаненко, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті здійснюється спроба проаналізувати рівень якості вітчизняних Інтернет-видань і намітити шляхи до його підвищення.