Психологічний аспект аналізу комунікативних феноменів - Масімова, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті аналізується публіцистика Умберто Еко, яка присвячена аналізу мас-медіа і урахуванням психологічного контексту і яка досліджує вплив ЗМІ на психологічний клімат суспільства.