Імідж друкованого видання: структура та засоби формування - Березенко, В.В.; Савченко, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються структура, та засоби формування іміджу друкованого видання. Зазначається, що позитивний, імідж дозволяє періодичному ЗМІ виокремитися з-поміж інших видань, скласти достойну конкуренцію аудіовізуальним та мережаним мас-медіа, а також знайти свою інформаційну нішу.