Висвітлення в українських медіа теми міграції: політичні аспекти проблематики - Бондаренко, K.I. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті йдеться про взаємодію міграції та ЗМІ. Розглядаються причини та наслідки неконтрольованої міграційної політики у галузі інформації.