Проблема идеологического и реалистического в литературно-критических дискуссиях 1920- 1930-х годов - Дёмина, Е.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються теоретичні положення літературно-критичних дискусій 1920-1930-х, що вплинули на інтерпретацію реалістичного компонента у методі соціалістичного реалізму