Внесок професора В. І. Дейча у розвиток меліоративної справи XIX століття - Коломієць, Н.Д. (Питання історії науки і техніки, 2013)
У статті висвітлюється наукова і педагогічна діяльність забутої постаті інженера-гідротехніка, професора В. І. Дейча та його внесок у розвиток меліораційної справи XIX століття.