Особливості репресивної політики радянської влади в українському селі в умовах голодомору - Романець, Н.Р. (Чорноморський літопис, 2011)
Досліджено репресивну політику радянської влади в українському селі в умовах голодомору. На основі аналізу архівних документів, що вперше вводяться до наукового обігу, визначено особливості, механізми, цілі карально-репресивних заходів влади.