Земельні відносини на Волині наприкінці ХІХ – на початку ХХ століть - Цецик, Я.П. (Чорноморський літопис, 2011)
Проаналізовано земельні відносини на Волині наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст. Досліджено вплив німецької та чеської колонізації на їх розвиток у цьому регіоні.