Історія лабораторії вивчення лейкозів в Національному науковому центрі «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» - Корольов, А.Г. (Питання історії науки і техніки, 2013)
У статті показана історія лабораторії вивчення лейкозів Національного наукового центру «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» – першого науково-дослідного інституту України в області ветеринарної медицини.