Пам’яткоохоронна та археологічна діяльність членів Церковно-археологічного товариства при Київській духовній академії - Горькова, А.О. (Питання історії науки і техніки, 2013)
Стаття присвячена археологічній діяльності ЦАТ як провідного центру вивчення та збереження пам'яток церковної старовини. У статті викладені результати археологічних робіт членів ЦАТ, а також їх вплив на збереження археологічних пам'яток.