Підвищення конкурентоспроможності підприємств легкої промисловості на засадах оптимізації витрат виробництва - Бугас, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються питання щодо вирішення підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств легкої промисловості на основі зниження витрат виробництва. Обґрунтовується необхідність здійснення державою системних кроків по забезпеченню конкурентоспроможності галузі.