Удосконалення процесу формування фінансової стратегії підприємства - Гондаренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статті є удосконалення послідовних етапів процесу формування фінансових стратегій, принципів його здійснення, та аналіз моделі для вирішення проблеми вибору фінансової стратегії підприємства.