Організація внутрішніх фінансових відносин в банку з філіями - Криклій, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена розвитку теоретичних положень щодо оптимізації внутрішніх фінансових відносин в банку з філіями на основі внутрішнього госпрозрахунку з метою підвищення ефективності діяльності банку в цілому та його філій зокрема. На основі узагальнення результатів наукових досліджень було визначено сутність поняття "внутрішній госпрозрахунок" з точки зору управління філіями банку; розроблено механізм організації внутрішніх фінансових відносин банку з філіями на основі внутрішнього госпрозрахунку.