Морфолого-культуральні і фізіолого-біохімічні властивості атипових мікобактерій - Яворська, Г.В.; Сибірна, Р.І. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного, 2009)
Досліджено морфолого-культуральні і фізіолого-біохімічні властивості культур атипових мікобактерій, виділених від хворих на мікобактеріози. Показано можливість використання вказаних властивостей для своєчасної діагностики захворювання.