Внесок керівників у розвиток та діяльність Полтавського сільськогосподарського дослідного поля, станції (1884-1930 р.) - Татарчук, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2014)
Персоніфіковано охарактеризовано керівний склад Полтавського сільськогосподарського дослідного поля, станції від заснування та внесок кожного із них у діяльність закладу.