Про розум, педагогіку і наші філософські уподобання - Малахов, В. (Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Возняк В. С. Співвідношення розсудку і розуму як філософсько педагогічна проблема: Монографія. Дрогобич: Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка, 2008. — 357 с.